ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποια αλλαγή θα πρέπει να γίνει μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς και με την απόδειξη που συνοδεύει το προϊόν. Tα προϊόντα που θα αλλαχθούν θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, σε άριστη κατάσταση χωρίς να έχουν ανοιχτεί.

Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή είναι αναγκαίο να έχετε επικοινωνήσει πιο πριν μαζί μας.

Τα μεταφορικά τόσο της επιστροφής προς το toystation όσο και της εκ νέου αποστολής στον πελάτη θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και θα πρέπει να αγοραστούν προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Στα εποχιακά είδη, όπως τα χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα, πασχαλινά, σχολικά κ.α δεν ισχύει η δυνατότητα αλλαγής μετά την πάροδο των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων. 


ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

Αν κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει μας αποσταλεί μέσα σε  15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς και μόνο με την απόδειξη. Για να γίνει αντικατάσταση  του προϊόντος χρειάζεται να επιστραφεί μαζί με τη συσκευασία του για να μπορεί να επιστραφεί το προϊόν στην προμηθεύτρια εταιρία και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος. 

Τα μεταφορικά σε αυτή την περίπτωση θα  επιβαρύνουν αποκλειστικά το toystation.gr
Σε όλες τις περιπτώσεις η αντικατάσταση ή η επιστροφή πραγματοποιείται μόνο εάν έχετε επικοινωνήσει την ίδια ή την επόμενη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα. 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε προμηθευτεί από τo e shop μας και για οποιοδήποτε λόγο  δεν επιθυμείτε να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο τότε θα πρέπει η επιστροφή να γίνει σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του και να είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς να έχει ανοιχθεί η συσκευασία του. Επίσης θα πρέπει να συμπληρωθεί μια δήλωση υπαναχώρησης και να αποσταλεί είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στη διεύθυνση info@toystation.gr είτε με φαξ στο 2351022697. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2351022698.
Μόλις λάβουμε τη δήλωση υπαναχώρησης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συμπληρωθεί στη δήλωση υπαναχώρησης.

Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στο πελάτη εντός 14 εργάσιμων ημερών από τον χρόνο που ενημερώθηκε η εταιρία για την υπαναχώρησή του. Εφόσον η πληρωμή της παραγγελίας είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, η εταιρία θα προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να ενημερώσει την τράπεζα για να γίνει η επιστροφή του χρηματικού ποσού στο πελάτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος για την πίστωση του ποσού, είναι καθαρά στην ευθύνη της αρμόδιας τράπεζας .

 Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και έχουν ανοιχθεί δεν θα πιστώνονται και θα επιστρέφονται πίσω με χρέωση παραλήπτη. Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς
.